Neste konsert:
30.juni - Snåsa

SJUENDE FAR I HUSET bookes av
Artistpartner ved Svein Bye
67 11 62 11 / 90 60 15 95.

Bandet

SJUENDE FAR I HUSET er et seks manns stort band som har slitt landeveien i mange år. Medlemmene er:

Stian Nessemo

Stian er vokalist og frontmann i SJUENDE FAR I HUSET. Helt siden han som tiåring satt ved kjøkkenbordet sammen med bestefar Lasse og tok opp seg selv på kassett, har musikken hatt en stor plass i Stian sitt liv .Etter å ha vært innom ulike bandprosjekt i tenårene, ble han med i Inndalsgutan i 1995. Dette ble innfallsporten til et nært forhold til resten av gjengen i bandet, bygda Inndalen og senere SJUENDE FAR I HUSET. Stian er en ivrig jeger og friluftsmann. Når han ikke er på veien med SJUENDE FAR I HUSET sin musikk, er han ofte å finne i rypefjellet sammen med hundene sine, eller ved et fjellvatn med svartkjele og fiskestang. Etter han fikk førerkort, har Stian hatt stor interesse for biler, og kjørte på gammel-Volvoen gode 600.000 km før den fikk hvile. I dag er derimot Stian eier av et par Volvo V-70, og ikke minst en DVD med "Volvoens historie".

Sverre Bjarne Inndal

Sverre Bjarne er låtskriver og gitarist i SJUENDE FAR I HUSET. Han er sammen med Tor Espen og Ronni en av de som har spilt sammen lengst. Sverre Bjarne har bakgrunn fra flere sjangre, og var i mange år en aktiv felespiller og har deltatt på flere Kappleiker. Debuten som musiker var i 1988 på sanitetsbasar i Vinne, og første "hyra" var et par ullragger. En slik opplevelse gjorde inntrykk på en ti år gammel gutt med vatret pannelugg og rosa Poco-Loco genser. Siden sin første spillejobb har musikk stått svært sentralt i livet til odelsgutten fra Inndalen. Sverre Bjarne har levd i den tro at data, mobiltelefon og internett er forbigående fenomen, men har i den siste tid lært seg at det faktisk finnes en del positive sider med å hente info fra nettet. Blant annet at platesamlinga kan utvides og at platene kommer til en spotpris i postkassa i Inndalen noen dager etter. Mulig at 2012 blir det året da nye tekniske hjelpemidler blir tatt i bruk, og Sverre Bjarne sluttet å betale regninger fysisk over disk i Verdal Sparebank.

Ronni Garli

Ronni er født og oppvokst i Bergstusvingen i Inndalen, og han er en del av en svært musikalsk slekt som har fostret mang en spellemann. Helt fra barndommen av har Ronni slått i stykker brødbokser, kasserollelokk og skrivepulter i sin iver etter å spille trommer. Dette ble selvsagt noe bedre etter at han fikk eget trommesett som 10 -åring. Ronni var med og startet Inndalsgutan i 1991, og har siden den gang utgjort det bunnsolide kompet sammen med Tor Espen. I tillegg til at Ronni grundig studerer sine trommespillende forbilder på video og dvd, gikk han i 2000/2001 på jazzlinja ved Sund Folkehøgskole. Dette var et svært givende år som gav inspirasjon og lyst til videre satsning på musikken. Han er den mest utdanna i bandet og tar nå en mastergrad i musikk.

Tor Espen Indahl

Tor Espen kommer fra gården Vikdal som ligger idyllisk til langs svenskeveien i Inndalen. Spellemannsblodet er også tykt i Indahl-slekta, og Tor Espen er ikke noe unntak. Etter at han som liten gutt hadde slitt ut mammas kassegitar og mast vel og lenge om å få penger til å kjøpe bassgitar, begynte han å spille bass i Inndalsgutan. Tor Espen var så heldig at han i tre år fikk gå i lære hos den meget dyktige bassisten og pedagogen Plamen Panchev fra Verdal. Tor Espen har en god del studiepoeng på baken, både fra Steinkjer og fra Trondheim. Han er dessuten den som egner seg best til å sitte foran sammen med Ronni i Vivaroen, ettersom han er den som kan lese både kart og operere GPS best av alle.

Ingvild Blæsterdalen

Ove Andre Østgård